Предимствата за Вас

Фиксирана седмична цена

Знаете, че всяка петролна компания има различни цени на горивата, но може би не знаете, че има разлики и в различните обекти в рамките на една и съща верига. Когато Вашият служител зарежда служебния си автомобил, той ще се съобразява с маршрута, а не с конкретна цена на колонка.
За да направим ценообразуването по-прозрачно и честно, Shell и ние от Томбоу сме единствените, които предлагат „фиксирана седмична цена“ на клиенти с разход на гориво до 10 000 литра на месец. Фиксираната седмична цена досега се предлагаше само на големите клиенти, които отдавна са поискали да бъдат разграничени от индивидуалния клиент на бензиностанцията. Това е осреднена фиксирана цена, която е една и съща навсякъде в мрежата на Shell. Тя ще Ви донесе предвидимост на пътните разходи и допълнително ценово предимство на всеки зареден литър. Ще Ви даде спокойствието, че всеки път зареждате на коректна цена.

Първокласно обслужване

За разлика от повечето големи петролни компании, където фирми с по-малко от 10 000 литра месечна необходимост, трудно могат да разчитат на специално отношение, като корпоративен клиент на Томбоу, Вие имате на разположение личен акаунт мениджър за всички Ваши въпроси и необходима информация, гарантиращ първокласно обслужване. Може да разчитате и на нашия отдел „Обслужване на клиенти“, който ще обработи запитванията Ви в рамките на работния ден и ще Ви съдейства веднага при възникнали неочаквани събития. Можете да се свържете лесно с нас чрез най-удобния за Вас канал за комуникация: по телефон, е-мейл, чат в реално време с наш служител или формата за контакт.

Широка мрежа

Мрежата от бензиностанции, приемаща карти за гориво Shell, включва 107 бензиностанции Shell на ключови места по цялата пътна карта на България. Мрежата на компанията е с най-удобното за Вас покритие в страната, което продължава да се развива всеки ден. Всеки обект можете да откриете в нашата интерактивна карта. Чрез нея можете да прегледате и изберете най-удобния маршрут предварително, използвайки текущата си локация, да откриете най-близката бензиностанция, както и информация за всички останали обекти Shell и да получите коректно упътване.

Качество на горивата

Дори обикновените дизелови и бензинови варианти на горивата имат допълнителни добавки, които се грижат за двигателя на автомобила. Качеството на горивата Shell се гарантира от постоянния независим външен контрол на престижната швейцарската компания SGS. За извършване на контрола, компанията разполага с подвижна високотехнологична лаборатория, която прави тестове и проверки на място в бензиностанциите. Тя отговаря на най-високите изисквания според стандартите на Shell.

ClubSmart точки

Служителите, които използват служебните автомобили, получават и персонална ClubSmart карта от лоялната програма на Shell. Тя им носи точки при всяко зареждане, които печелят като допълнителен бонус. Със събраните точки могат да се възползват от множеството предложения от каталога на програмата ClubSmart и да изберат чудесни подаръци, за които да ги обменят. Това е още един начин да се превърнете в предпочитан работодател, като стимулирате служителите си в работния процес и да подобрите мотивацията им да бъдат изрядни в задълженията си.